Als je van plan bent om zelf je financiële toekomst in handen te nemen door te gaan beleggen, dan is het cruciaal om te kiezen voor de beste online broker namelijk eToro. Je kunt namelijk van verschillende mogelijkheden tot beleggen en traden profiteren, maar er zijn nog meer redenen om voor deze broker te kiezen. Als je doorgaat met lezen kom je vanzelf te weten waarom je voor deze broker zou moeten kiezen.

eToro: de online broker

eToro is een internationale online broker dat is opgericht in 2007 als RetailFX in Tel Aviv. Dit bedrijf is voornamelijk gericht op het creëren van interessante opties tot beleggen en traden voor particulieren zodat iedereen toegang tot de financiële markten kan krijgen. eToro is tegenwoordig flink uitgegroeid met vestigingen in Europa, Het Verenigd Koninkrijk, Israël, Australië, Cyprus en De Verenigde Staten. 

Je hebt verschillende mogelijkheden bij eToro

Kies je voor eToro, dan kan je van een ruim assortiment aan verschillende mogelijkheden uitgaan. Je krijgt niet slechts toegang tot de lokale handelsmarkten, maar als klant krijg je ook toegang tot de handelsmarkten op wereldwijd niveau zodat je ook mee kunt profiteren van de koersdalingen en koersstijgingen door het kopen en vervolgens weer verkopen van aandelen. Een andere mogelijkheid bij de broker is de hefboom, ook wel DFC genoemd, waarbij je met een vrij kleine inzet toch profiteert van een hoog rendement. Je kunt bij deze online broker overigens commissieloos in aandelen handelen, genieten van Copy Trading en daarnaast is het openen van een nieuw account zo gedaan. De diensten van deze broker zijn geschikt voor zowel particulieren als zakelijke klanten.

Het assortiment is ruim

Bij eToro kan je voor meerdere diensten terecht. Denk zo aan beleggen op zowel korte of op lange termijn in aandelen, maar ook in grondstoffen, indexen, crypto en forex. Hierdoor kan je deze marktleider als innovatief beschouwen.

Deze broker is gereguleerd

Het gaat om een internationale broker die gereguleerd is en over alle vergunningen en reguleringen beschikt om te kunnen handelen op een legale wijze. Daarnaast staat deze broker onder scherp toezicht van de soortgelijke versie van de Nederlandse AFM, namelijk de Cyprus Securities & Exchange Commission (CySEC). Deze broker is overigens ook geautoriseerd en gereguleerd door de Financial Conduct Authority (FCA). Bij dit bedrijf kan je ten slotte uitgaan dat er aan de Markets in Financial Instruments Directive (MiFID) wordt voldaan waardoor je als klant veilig kunt beleggen bij eToro. In geval er wat verkeerd gaat in de toekomst, dan ben je wettelijk beschermd middels de Nederlandse Depositogarantie mocht deze broker in de toekomst failliet gaan.

Een account openen is eenvoudig

Het openen van een account is zo gedaan bij deze broker. Je kunt het beste eerst contact opnemen met een medewerker die je kan adviseren van de juiste opties als je jezelf als klant wilt aanmelden. Bij eToro kan je van klantvriendelijke medewerkers uitgaan die professioneel te werk gaan, goed opgeleid zijn en beschikken over de juiste mate van kennis, ervaring en geduld.